Trist höst

På hösten är det skönt att det finns sidor som Solsting.se som gör att man kan se ett slut på det kalla eländet. Man blir ju så trött av allt mörker och all kyla som vi får stå ut med i detta land. Att kunna fantisera sig iväg till sol och bad är därför väldigt välkommet. Det är inte bara att fantisera sig iväg på semester som funkar, man kan ju också bara blunda och tänka på sommarhuset när trädgården är i sin fulla prakt, eller att kunna hänga ut tvätten på tork utomhus. Alla dessa saker gör att man mår lite bättre under hösten. Men det räcker inte för alla med drömmar och längtan efter sommaren.

Åk iväg på hösten
Om man känner att man behöver lite sol och bad innan semestertider så kan man ju faktiskt göra så att man tar en vecka eller två på hösten eller vintern och på så sätt garanteras ljus och värme även under dessa månader. Det är många som gör det, och det blir mer och mer vanligt att det sker under ledigheten vid jul och nyår. Det påverkar en positivt då det som sagt kan behövas lite avbrott mitt under året innan det är dags för sommarens ledighet.

Dela upp din ledighet
Om man har möjlighet att vara ledig lite när som helst under året så kan man ju dela upp sin ledighet under året så att man maximerar sina chanser till sol och bad så att man mår bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *