En mäklare för dig

Hos företaget bakom hemsidan http://maklarekulling.se/ finns det flera mycket kompetenta mäklare som är experter på att värdera bostäder. Dessutom vet de vikten av ett gott samarbete med säljaren, alltså dig. De vill jobba tillsammans med dig för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär och dessutom verka för att allt känns så bekvämt och trevligt som möjligt så att alla ska bli nöjda. Deras motto lyder: ”Mäklare Kulling – Det personliga alternativet”.

En skräddarsydd lösning för dig
Mäklare Kulling grundades år 1989 av Staffan och Birgitta Kulling. De hade målet att genomföra varje bostadsaffär med ett så personligt engagemang som möjligt. Idag drivs firman av Lars Hedström och hans kollegor som fortfarande har samma mål nu som då.

Mäklare Kulling är en fristående mäklare, vilket innebär att de har större möjligheter att hitta en lösning för just dig personligen och uppfylla önskemålen om hur du vill att din bostadsaffär ska gå till.

Fri värdering av din bostad
Hos Mäklare Kulling får du givetvis en fri värdering av din bostad. Fyll bara i dina kontaktuppgifter så kommer någon av deras mäklare att kontakta dig. Naturligtvis behöver du inte betala någon dold avgift för din värdering om du väljer att sälja din bostad. Inte heller behöver du betala om du inte vill sälja. Hos Mäklare Kulling jobbar du och mäklaren tillsammans för att alla ska bli nöjda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *